Съжаляваме, не можем да открием {{term}}. Опитайте отново.
Отговорът на Regus на пандемията от COVID-19
Regus Chairman - Douglas Sutherland

Дъглас Съдърланд

Председател

Дъглас Съдърланд е назначен за председател на 18 май 2010 г. Той е бил главен финансов директор на Skype по време на неговото придобиване от eBay и също така, главен финансов директор на Secure Wavе по време на неговото придобиване от PatchLink. Преди това Дъглас e бил съдружник в Arthur Andersen с отговорности в международното управление. Работил е като директор на компании в няколко юрисдикции и учредител на Американската търговска камара в Люксембург. В момента Дъглас е директор на Median Gruppe S.à r.l. и Socrates Health Solutions Inc.

Regus CEO Mark Dixon

Марк Диксън

Главен изпълнителен директор

Като Главен изпълнителен директор и основател, Марк Диксън, е един от най-известните предприемачи в Европа. След основаването на Регус в Брюксел, Белгия през 1989 г., той е постигнал забележителна репутация за лидерство и иновации. Преди Регус, той е създал компании в сферата на хранителни стоки на едро и дребно. Получил няколко награди за предприемачество, Марк, с визията си за бъдещето на работата, е променил коренно начина, по който бизнесът подхожда към нуждите си от недвижимо имущество.

Regus COO & CFO - Dominik de Daniel

Доминик дьо Даниел

Главен финансов директор и Главен оперативен директор

Доминик дьо Даниел се присъединява към Регус на 1 ноември 2015 г. като Главен финансов директор и Главен оперативен директор. Преди това е работил повече от 9 години като Главен финансов директор на Adecco Group, водещ световен доставчик на решения за човешките ресурси; Доминик също така е бил Ръководител на глобалните решения в Adecco Group и е отговарял за глобалното управление на информацията и за дейността на Adecco Group в Китай. Заемал е и поста Главен финансов директор в DIS AG, лидер на пазара в набирането на работна ръка в Германия преди компанията да бъде придобита от Adecco Group.

Regus Senior Non-Executive Director - Lance Brown

Ланс Браун

Старши независим неизпълнителен директор

Ланс Браун е назначен за Неизпълнителен директор на Регус на 27 август 2008 г. и става Старши независими директор на 18 май 2010 г. и председател на Комисията за подбор на кандидати на 27 септември 2012 г. Преди това е бил главен изпълнителен директор, а след това и председател на Standard Chartered Bank Ltd (Китай), Неизпълнителен директор на IMI plc, старши съветник в Лондон сити, председател на China Goldmines plc и Директор бизнес развитие в Powergen International. Ланс е председател на Travelex (Китай) и е член на Консултативния съвет на WS Atkins International.

Regus Non-Executive Director - Elmar Heggen

Елмар Хеген

Независим неизпълнителен директор

Елмар Хеген е назначен за Неизпълнителен директор на Регус на 01 юни 2010 г. и за Председател на Одиторския комитет на 27 септември 2012 г. Той има богат опит в управлението. От 2006 г. е Главен финансов директор, Ръководител на корпоративния център и член на Изпълнителния комитет на RTL Group, водеща европейска телевизионна и радио мрежа. Когато се присъединява към RTL Group през 2000 г., той вече е заемал постовете Вицепрезидент „Сливания и придобивания“ и Вицепрезидент „Стратегия и контролиране“. Преди да се присъедини към RTL, Елмар е бил Вицепрезидент & Генерален директор на Felix Schoeller Digital Imaging в Обединеното кралство. Елмар е Главен финансов директор и член на Изпълнителния комитет на RTL Group. Той също е член на Борда на директорите на Atresmedia (Испания) и Metropole television (Франция), както и Председател на Broadcast Centre Europe SA

Regus Non-Executive Director - Florence Pierre

Флорънс Пиер

Независим неизпълнителен директор

Флорънс Пиер е назначена за Неизпълнителен директор на Регус на 21 май 2013 г. В момента заема директорски длъжности, осъществява консултантска дейност и се занимава с рискови инвестиции в компании, предоставящи новаторски и интернет услуги. Притежава над 30-годишен опит в международното корпоративно финансиране и е заемала ръководни длъжности в BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance и в собствения си M&A Консултативен бутик. Флорънс e работила в Чикаго, Ню Йорк, Париж и Брюксел. Тя също така е и преподавател по икономика и финанси, автор е на няколко книги и статии по оценяване, и е била член на редица комитети по предприемачество и иновации във Франция на правителствено и професионално ниво. Флорънс е била Директор на 3i Infrastructure plc от 2010 до 2013 г. и Директор на ESL Network, френският водещ стратегически консултативен орган в икономическото разузнаване.

Regus Non-Executive Director - François Pauly

Франсоа Пoли

Независим неизпълнителен директор

Франсоа Пoли е назначен за Неизпълнителен директор на Регус на 19 май 2015г. Той има над 30-годишен опит в управлението на банковия сектор. До октомври 2014 г. е бил Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Banque Internationale à Люксембург (“BIL”). Предишният му управленски опит включва ръководни постове в BIP Investment Partners S.A., Dexia Group и Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. Франсоаз e старши консултант в Castik Capital Partners и Неизпълнителен директор на Group la Luxembourgeoise SA, BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A и Cobepa SA. Г-н Поли също е в Управителния съвет на няколко благотворителни организаии.

Regus Non-Executive Director - Nina Henderson

Нина Хендерсън

Независим неизпълнителен директор

Нина Хендерсон е назначена в борда на 20 май 2014 г. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC. В момента тя е Директор на CNO Financial Group (застрахователните дружества Bankers Life, Washington National and Colonial Penn). Нина също е управляващ съдружник в Henderson Advisory, компания, която предоставя на инвестиционните посредници оценки на потребителите за индустрията. По време на своята 30-годишна кариера в Bestfoods и предшестващата я компания, CPC International, тя е заемала управленски постове и изпълнителски длъжности в маркетинга в различни страни и в САЩ, включително е била Вицепрезидент на Bestfoods и Президент на Bestfoods Grocery. Била е директор на много компании в различни сектори на индустрията, включително AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., Del Monte Food Company и Pactiv Corporation. Нина е член на настоятелството на Drexel University, където завършва бакалавърска степен с отличен успех и получава наградата AJ Drexel като първенец на випуск 2010. Тя също е директор на Visiting Nurse Service of New York и на Асоциацията по външна политика.